Onze locaties

Waar kun je Personal Training krijgen?

Onze locaties

Personal Training Agency Amsterdam

Dichtbij het centrum van Amsterdam werken we samen met de “Personal Training Agency”, een middelgrote moderne sportschool die voornamelijk gericht is op het geven van groepslessen en personal training. Onze Amsterdamse locatie biedt gratis parkeergelegenheid aan direct voor het gebouw. Met een ideale locatie net ten noorden van het IJ zijn we binnen enkele minuten bereikbaar vanaf de ring van Amsterdam (A10). Als je de sportschool met de fiets of het openbaar vervoer wilt bereiken, ligt onze faciliteit op slechts enkele minuten afstand van de NDSM Ferry Werf, die ons verbindt met het hart van Amsterdam via een gratis veerboot tussen Amsterdam Centraal en de NDSM Ferry Werf. Onze sportschool biedt een ruimte van topkwaliteit die niet alleen perfect is voor jou, maar ook enkele van de bekendste gezichten van Nederland, zoals Yolanthe Cabau en Patrick Martens! Bovendien kun je zelfs genieten van een outdoor workout in de zomer, omdat de grote rolluiken open gaan en de binnen- en buitenruimtes in elkaar overgaan.

 • Gratis parkeren
 • Ongeveer 5 minuten vanaf de snelweg
 • Displaystraat 13
  1033 RZ Amsterdam

Gym Industries Haarlem

Voor onze locatie in Haarlem werken we samen met Gym Industries: een moderne, rustieke en multifunctionele sportschool midden in het hart van Haarlem! Gemakkelijk bereikbaar vanaf station Haarlem en snelwegen A200 en A9. Onze Haarlemse faciliteit is binnen enkele minuten bereikbaar voor iedereen rondom Haarlem. Naast een breed scala aan apparatuur, machines, een boksring, powerlifting stations en zelfs een indoor basketbalveld, biedt onze Haarlemse locatie gratis parkeergelegenheid – voor 2 uur – direct voor de sportschool. Daarnaast kan je altijd genieten van een gratis kopje koffie bij de bar.

 • Gratis parkeren
 • Minder dan 5 minuten vanaf de snelweg
 • A. Hofmanweg 5a
  2031 BH Haarlem

Gym Life Beverwijk

RDCoaching begon zijn geschiedenis in Beverwijk met onze samenwerking met Gymlife van Quinty Dikic. Makkelijk te bereiken met de auto is onze moderne, kleinschalige sportschool, gelegen op slechts enkele minuten van de snelwegen A22 en A9. Dicht bij station Beverwijk en gratis parkeergelegenheid direct voor het gebouw!
Op onze Beverwijkse locatie kun je genieten van een mooi ingerichte privé sportschool met strakke lijnen en een zorgvuldig geselecteerd assortiment apparatuur. De sportschool is aan te passen naar jou, zo zijn er geen wachttijden voor apparatuur en kan je je eigen muziek beluisteren. Onze boutique sportschool is perfect voor 1-op-1 sessies en belooft een luxueuze, op maat gemaakte, ongestoorde omgeving voor personal training met jou!

 • Gratis parkeren
 • Ongeveer 5 minuten vanaf de snelweg
 • Parallelweg 128A, 27
  1948 NN Beverwijk