OVER RDCOACHING

Wat maakt RDcoaching uniek?

OVER RDCOACHING

HOE BEGON HET!

Toen ik als 16-jarige voor het eerst met mijn vader de sportschool binnenliep, wist ik direct dat ik op een dag personal trainer zou worden. Het voelde lekker om te trainen, maar ik zag weinig progressie. Ik stelde een doel voor mijzelf: een photoshoot waarin ik mijn ‘nieuwe’, gespierde lichaam zou laten zien. Ik merkte alleen al snel dat ik kennis tekort kwam. Ik ging op zoek naar een personal trainer om mijn doel te bereiken, maar ook om het perspectief van de klant te ervaren. Sneller dan ik dacht was ik klaar voor mijn eerste photoshoot.

MIJN EERSTE FOTOSHOOT

Door de photoshoot-ervaring voelde ik me zelfverzekerder en de uiteindelijke foto’s waren het bewijs van mijn harde werk. Ik realiseerde me bovendien dat dit proces mij ook op andere vlakken in mijn leven hielp, zoals werk, relaties en persoonlijke ontwikkeling. Ik word tot op de dag van vandaag herinnert aan het belang van geduld, discipline en consistentie. Ik leerde dat een sterk, betrouwbaar en mooi lichaam niet te koop is. Dat de weg ernaartoe hobbels heeft en dat er geen shortcuts zijn. Het voltooien van een training of één dag gezond eten, betekent niet automatisch vooruitgang. Ik was vastbesloten om dit proces gemakkelijker te maken en dit inspireerde mij om personal trainer te worden.

STUDIE & KENNIS

Naast de hbo-opleiding Sportkunde en diverse particuliere opleidingen, werkte ik als personal trainer bij een gerenommeerd bedrijf in Haarlemmermeer. Ik merkte hoeveel energie het delen van mijn kennis en ervaring me gaf. En hoe aanstekelijk mijn enthousiasme werkte op de mensen die ik coachte. Dat was het moment waarop ik me realiseerde wat personal training betekent voor mij: het delen van een passie, de interactie met mensen en de voldoening van het behalen van resultaten. 

Met RDCOACHING wil ik ruimte creëren voor mensen die hun fitness horizon willen verbreden, die net als ik willen leren en ontdekken.

 ‘RDCOACHING is BEYOND personal training’