Rick de Beer

Rick de Beer

HOE BEGON HET!

Mijn ervaring met Robin was een echte eyeopener. Ik was altijd onwetend op het gebied van  sport en gezondheid, maar Robin gaf me de kennis en het vertrouwen om een succesvolle trainingsroutine op te bouwen. Ik werd weliswaar vaak een beetje overweldigd door het enorme aanbod aan oefeningen en variaties, maar ik voelde me nooit geïntimideerd toen ik mijn reis bij Robin begon.

DE FOTOSHOOT

De photoshoot was een hoogtepunt tijdens mijn reis naar een gezonder leven. Ik had altijd naar ideale beelden op Instagram gekeken en dacht dat die voor mij onbereikbaar waren. Maar met de steun van Robin vond ik een levensstijl die bij me past. Ik kijk nog steeds trots terug op mijn photoshoot en het resultaat van al mijn harde werk.

Het voelde comfortabel om mijn doelen op mijn eigen tempo te bereiken en ik ben dankbaar voor de ondersteuning die Robin mij daarbij gaf. Ik kijk ernaar uit mijn reis te vervolgen en ik zal mijn gewoontes blijven onderhouden, zodat ik altijd zomer-ready ben.

COACHING

Robin stelde zich flexibel op en gaf me de vrijheid om mijn eigen onderzoek te doen. Zo moest ik bijvoorbeeld de ingrediënten van levensmiddelen in de supermarkt onderzoeken. Dit gaf me het gevoel verantwoordelijk te zijn voor mijn eigen vooruitgang. Daarnaast heb ik ook veel geleerd over het belang van goede voeding en het verbaasde mij hoe gemakkelijk het was om dit in mijn dagelijks leven te implementeren zonder al te veel op te offeren.