Steef van der Wiel

Steef van der Wiel

HOE BEGON HET!

Toen ik net begon met trainen bij Robin, vond ik het al heerlijk om naar de sportschool te gaan. Ik had alleen weinig tot geen idee wat ik aan het doen was. Dankzij Robins expertise en ervaring heb ik veel geleerd over verschillende trainingsprincipes, zoals Line of Force, de kracht-lengterelatie, momentsarmen, volume en hoe ik effectief mijn voortgang kan bijhouden.

DE FOTOSHOOT

Ik voel me nu comfortabeler in mijn lichaam en, belangrijker nog, ik ken mijn eigen vermogen als sporter. Ik kan Robin serieus aanraden aan iedereen die op zoek is naar een personal trainer die echt kan helpen om ambities waar te maken.

COACHING

Robin is een zeer motiverende personal trainer die je helpt om de beste resultaten te behalen op een uitdagende en effectieve manier. Wat zo uniek is aan zijn coachingstijl, is dat hij altijd een veilige en respectvolle omgeving creëert waarin je je op je gemak voelt en eindeloos kunt leren. Ik voelde me nooit dom, zelfs als ik iets niet begreep. Robin ondersteunt je op een manier die je vertrouwen geeft in je eigen capaciteiten, terwijl hij je ook uitdaagt en je uit je comfortzone haalt. Dankzij Robins kennis en motivatie en door het stellen van slimme doelen, heb ik mijn eigen effectiviteit en zelfvertrouwen vergroot.